? Op revanche azend Genk wil niet opnieuw in de val van Standard trappen: "We moeten slim zijn en alle emotie achterwege laten"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
? Op revanche azend Genk wil niet opnieuw in de val van Standard trappen: "We moeten slim zijn en alle emotie achterwege laten"
Foto: © photonews

De behoorlijk enerverende bekerfinale verloren en in extremis de boot in tegen Club Brugge, het zit KRC Genk niet bepaald mee de laatste tijd. Maar toch blijven ze in de Luminus Arena strijdvaardig, al zeker voor de komst van Standard. Er staat immers nog een rekening open met de Rouches.

Bij Genk was de ontgoocheling en frustratie groot na die met 1-0 verloren slag op de Heizel en dus willen de Limburgers in eigen huis revanche nemen. Doelman Danny Vuković hoopt evenwel dat Genk het hoofd koel kan houden. 

"Het is een andere wedstrijd. Als je je laat leiden door revanchegevoelens verlies je het wedstrijdplan uit het oog. Dan speel je met emotie. We moeten slim zijn. We moeten ons spel spelen en alle emotie achterwege laten."

De fans zullen alvast op scherp staan, dat beseft ook de 33-jarige Australiër: "Ze waren fantastisch in Brugge en ook zaterdag zullen ze weer massaal aanwezig zijn. Voor hen is het een belangrijke match, dat weten wij als spelers. Wij zullen er dus alles voor doen om die wedstrijd voor hen te winnen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties