Junior Edmilson legt zich neer bij Genkse suprematie, maar... "Zodra we een Genkenaar raakten, werd er voor een fout gefloten"

Diederik Geypen Jordan Horwood
Diederik Geypen en Jordan Horwood
| 7 reacties
Junior Edmilson legt zich neer bij Genkse suprematie, maar... "Zodra we een Genkenaar raakten, werd er voor een fout gefloten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard kende zaterdag een moeilijke avond in de Luminus Arena. De Rouches kwamen een achterstand in het begin van de tweede helft niet meer te boven.

"Het was niet het Standard dat we wilden zien. Op het veld voelden we ons moe. Ik begrijp niet goed waarom, na zo'n goede trainingsweek", vertelde Junior Edmilson in de Genkse catacomben.

De driehoek Seck - Malinovskyi - Pozuelo domineerde in het centrum. "Ze wonnen de match op het middenveld", gaf Edmilson toe, die zich ook wel ergerde aan de scheidsrechter. "Zodra we een Genkenaar raakten, werd er voor een fout gefloten. Mata kreeg na drie à vier fouten nog steeds geen tweede gele kaart."

Afwezigheid Mpoku

"Ach, dat is niet de reden waarom we verloren. We waren niet op niveau. De afwezigheid van Mpoku (er niet bij door een dijblessure, red.) speelde ons parten. Hij weet hoe je een bal moet bijhouden. Door zijn afwezigheid speelden we te snel vooruit. Waardoor we te veel balverlies leden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties