Zinho Vanheusden stond na zes maanden weer tussen de lijnen: "Mijn debuut bij Standard hangt van de club en de trainer af"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 10 reacties
Zinho Vanheusden stond na zes maanden weer tussen de lijnen: "Mijn debuut bij Standard hangt van de club en de trainer af"
Foto: © photonews

Na een revalidatie van zes maanden vierde Zinho Vanheusden maandagavond zijn comeback. De Belgische belofteninternational viel 45 minuten in tijdens de wedstrijd van de U21 van Standard tegen AA Gent.

De Luikse beloften verloren met 1-2, maar het voornaamste voor Vanheusden waren natuurlijk de eerste speelminuten na een maandenlange revalidatie. Standard-voorzitter Bruno Venanzi en sportief directeur Olivier Renard maakten het wederoptreden van de Inter-huurling van aan de zijlijn mee.

"Het voelde goed om weer op het veld te staan", vertelde Vanheusden na afloop aan Het Belang van Limburg. "Het was natuurlijk wel een beetje raar. Het is toch anders dan een training, maar schrik of zenuwen had ik niet. Het was in ieder geval een dag waar ik lang naar heb uitgekeken. We zullen wel zien wanneer ik mijn debuut voor de eerste ploeg kan maken. Dat hangt ook van de club en de trainer af."

De 18-jarige Limburger mikte aanvankelijk op een terugkeer volgend seizoen. Mogelijk versiert de achterhoedespeler nog enkele minuten in play-off 1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties