Vergeetput play-off 2? "Aan de top speel je ook nog voor een prijs" en "Denk dat fans dat ook wel leuk zouden vinden"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 2 reacties

Zulte Waregem wil bij monde van Sandy Walsh en Francky Dury nog iets moois maken van play-off 2

Vergeetput play-off 2? "Aan de top speel je ook nog voor een prijs" en "Denk dat fans dat ook wel leuk zouden vinden"
Foto: © photonews

Zulte Waregem won op bezoek bij Waasland-Beveren voor het eerst in play-off 2 en heeft met 4 op 6 zo nog steeds alles in handen om mee te spelen voor de topposities in de groep.

"In een duel met Jans kreeg ik een elleboog en mijn hoofd bloedde hard, vandaar dat ik een tulband moest dragen. Ach, ik lach daar altijd mee als ik zo'n beelden zie, nu heb ik het eens zelf voor. Gelukkig wonnen we, dan doet alles minder pijn", aldus Sandy Walsh na de wedstrijd op de Freethiel.

"De drie punten doen deugd, we toonden efficiëntie in de eerste helft. Die helft moeten we onthouden voor de rest van de play-offs. De match tegen Moeskroen zal ook belangrijk worden. Mooi dat zij de leider zijn, al moeten we gewoon voor onszelf spelen."

Spelen voor een prijs

"Play-off 2 spelen voor minder volk, dat is natuurlijk minder leuk dan in play-off 1 voor volle stadions. Maar we moeten er als ploeg gewoon vol voor gaan en voor de winst in de poule gaan. We willen er het beste uithalen. Ik denk dat de fans dat ook wel leuk gaan vinden als we alle matchen in play-off 2 winnen."

Ook Francky Dury wil nog ambities tonen in play-off 2: "Dat is misschien een ander gevoel, maar je bent er zelf verantwoordelijk voor. Als je aan de top speelt, dan speel je ook nog voor een prijs en Europees voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties