Reactie ? Dubbelinterview Cevallos en Van Crombrugge, hoofdacteurs in een mirakelgoal: "Die gaat ongetwijfeld de hele wereld rond"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 5 reacties
? Dubbelinterview Cevallos en Van Crombrugge, hoofdacteurs in een mirakelgoal: "Die gaat ongetwijfeld de hele wereld rond"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren zat te wachten op een tweede doelpunt tegen Eupen en kreeg dat ook in de 65ste minuut. Hendrik Van Crombrugge stond ver uit zijn doel en vanop zijn eigen helft, zo'n 60 meter, legde José Cevallos de bal erover en binnen. Simpelweg de goal van het jaar.

Net als José Cevallos begint uit te leggen, passeert Eupen-doelman Hendrik Van Crombrugge in de neutrale zone. "Schitterende goal, man. Die gaat ongetwijfeld de hele wereld rond. Vooral intelligent van hem: hij zag dat ik graag ver uit mijn doel kom en kon daarvan profiteren", legt de onfortuinlijke keeper uit. Nooit eerder kreeg hij zo'n doelpunt binnen.

"Ach ja, het moest een keer gebeuren in mijn carrière hé (lacht). Toch ga ik hierdoor mijn speelstijl niet veranderen en ga ik ver uit mijn doel blijven komen." Van Crombrugge nam het trouwens erg sportief op en feliciteerde Cevallos in het naar buiten gaan nog met zijn knappe doelpunt.

En net zoals Van Crombrugge voor de eerste keer zo'n wereldgoal incasseerde, was het de eerste keer dat Cevallos zo'n wereldgoal maakte. "Nog nooit. Ik heb het wel al vaker geprobeerd, maar scoren is me zo nog nooit gelukt", glundert de Lokerse nummer tien.

"In de eerste helft had ik al gezien dat hij ver uit zijn doel kwam en ik was gewoon aan het wachten op die ene bal. Toen die kwam, twijfelde ik niet en was het hopen dat hij goed viel. Dat deed hij ook voor een prachtig doelpunt." Na ons interview haalde Cevallos vliegensvlug de smartphone boven om de familie in Ecuador op de hoogte te brengen van zijn wereldwonder. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties