Vanhaezebrouck over Standard en de titel: "Geloof me, ze zijn wel al een beetje nerveus nu in Brugge hoor"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 1 reacties
Vanhaezebrouck over Standard en de titel: "Geloof me, ze zijn wel al een beetje nerveus nu in Brugge hoor"
Foto: © photonews

Ondanks wat ze allemaal beweren in Anderlecht is het geloof in de titel wel teruggekeerd. Maar op dit moment en zo net voor de match tegen Standard is het best om niet te hoog van de toren te blazen. Maar een goed resultaat in Luik zou wel eens een andere toon kunnen laten klinken.

Standard is de match die Anderlecht helemaal in de titelrace kan smijten of hen weer op nul kan zetten. "Aan motivatie zal het bij Standard niet ontbreken, nooit tegen Anderlecht. De sfeer? Ik juich dat toe. Ik heb graag een stadion waar er lawaai is, daarom ga ik ook graag naar Sclessin. Of Standard nog titelkandidaat is? Nee, als ik ons al niet als titelkandidaat zie", kroop hij in de warmte van de underdogrol.

Of hij daar nog lang kan blijven inzitten, is wel de vraag. Want Club Brugge zit in een dip. "Ze zullen daar wel al een beetje nerveus worden hoor, geloof me. Maar ze zitten nog steeds comfortabel."

Als we niet met de voeten op de grond blijven, zullen we er wel rap terug opstaan

"Dat jullie het niet gewend zijn dat ik de underdog speel? Ik ben al heel mijn carrière de underdog", lachte Hein. "Maar wat ik tegen jullie zeg, verschilt van wat ik in mijn kleedkamer zeg. Ik heb bij Kortrijk ook gezegd dat we konden winnen in Anderlecht. En dat deden we ook. Ik heb in Gent ook gezegd dat we Tottenham konden uitschakelen... Maar we moeten bescheiden blijven, de voetjes moeten op de grond blijven. Als dat niet gebeurt, zullen we wel rap terug op de grond staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties