Essevee gaat los in play-off 2: "Willen op 18 mei niet op vakantie" en "Het gaat er wat lakser aan toe"

Essevee gaat los in play-off 2: "Willen op 18 mei niet op vakantie" en "Het gaat er wat lakser aan toe"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem staat na een 7 op 9 op kop in zijn poule van play-off 2. En dus is het uitkijken naar wat het team de komende week kan laten zien in Lierse en thuis tegen KV Kortrijk. Want bij Essevee willen ze wel degelijk 'all the way' gaan in deze competitie.

Tegen Moeskroen werd met 5-1 gewonnen, na een heerlijke prestatie van Bongonda, Harbaoui & co. Ook Davy De fauw kon scoren: "Het gaat er allemaal wel wat lakser aan toe in play-off 2. Dat is jammer, maar ik ben blij dat wij de punten pakken en wél agressief spelen. Zo moeten we verder werken in play-off 2."

"We vijzelen ons doelpuntensaldo op, dat kan ook nog belangrijk worden. We zien wel waar we stranden, maar het zal mogelijk tussen Kortrijk en ons zijn en daar zullen we om strijden. Eerste de driepunter pakken in de midweek en dan knallen tegen Kortrijk, want een derby is altijd plezant - of het nu in play-off 1 of play-off 2 is." 

We spelen aanvallender

Ook Onur Kaya ziet het zitten: "Play-off 2? We spelen wat aanvallender en we scoren veel. Het lukt aardig, maar het is een andere manier van spelen. We willen nu ook iets laten zien in die play-offs. Europa kostte ons kracht voor Nieuwjaar, daar waren we niet klaar voor en dat heeft ons play-off 1 gekost."

"We moeten het match per match te bekijken en we willen nog volop voor de winst gaan in play-off 2. We willen niet op vakantie op 18 mei, dat is zeker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties