Er is wat aan de hand met Hernán Losada: "Het is een apart verhaal, maar iedereen is ervan overtuigd dat hij een mooi afscheid verdient"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 5 reacties
Er is wat aan de hand met Hernán Losada: "Het is een apart verhaal, maar iedereen is ervan overtuigd dat hij een mooi afscheid verdient"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Drie speeldagen achter de rug in play-off 2 en bij Beerschot Wilrijk in al die matchen geen spoor te bekennen van Hernán Losada. De Argentijnse artiest, die het straks voor bekeken houdt, zit een beetje in een dipje. Dat erkende trainer Marc Brys na afloop van de stadsderby tegen Antwerp.

"Ook Hernán Losada heeft na zijn blessure en een voedselvergiftiging de trainingen hervat maar of onze afscheidnemende Argentijnse spelmaker in de derby al meteen weer in het basiselftal zal worden gedropt, blijft afwachten." Een passage uit een bericht op de website van Beerschot Wilrijk in de aanloop naar de kraker tegen grote rivaal Antwerp.

Mentale kwestie

De 35-jarige publiekslieveling van de Kielse Ratten kreeg afgelopen zondag echter geen speelminuten en zat zelfs niet op de bank. Hallo, Marc Brys? Een woordje uitleg graag en dat kregen we ook: "Het is een apart verhaal. Ik denk dat door het niet pakken van de promotie tegen Cercle er vooral mentaal iets gebroken is bij Hernán."

En dus was het niet opportuun om hem in de strijd te gooien: "Als een match als deze moet worden aangegaan, die toch vooral een ‘mental game’ is dan is een speler die er niet klaar voor is geen juiste optie, denk ik. We zullen kijken naar de volgende wedstrijden, hoe dit precies evolueert, maar dat Hernán Losada een mooi afscheid verdient, daar is iedereen van overtuigd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties