Besnik Hasi diep onder de indruk van ervaren JPL-pion: "Hij is zó slim en zó leep, elk seizoen trachtte ik hem naar Anderlecht te halen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
Besnik Hasi diep onder de indruk van ervaren JPL-pion: "Hij is zó slim en zó leep, elk seizoen trachtte ik hem naar Anderlecht te halen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De naam Besnik Hasi duikt dezer dagen op bij STVV en Waasland-Beveren. Van contact is er echter geen sprake, en dus blijft de oefenmeester in afwachting van een nieuwe job als T1 de Jupiler Pro League op de voet volgen.

Hasi kijkt ook regelmatig naar zijn ex-club KRC Genk. Zo woonde hij enkele weken geleden nog de bekerfinale bij. De Kosovaarse trainer heeft bijzonder veel respect voor de 37-jarige Thomas Buffel. De ervaren vleugelverdediger deed dit seizoen bijzonder vaak mee bij de Limburgers en denkt er zelfs aan om er nog een jaar bij te doen.

"Hij lijkt me nog fit, hoor. En godverdomme, hij is zó slim en zó leep", zegt Hasi in Het Laatste Nieuws. "Ik heb Buffel elk seizoen trachten naar Anderlecht te halen toen ik hoofdtrainer was. Ik was er een keer dichtbij, maar de club heeft finaal niet willen happen - 'te oud', of zoiets."

Stiftbal tegen Anderlecht

"Mij mag je direct één of twee Buffels in mijn ploeg geven. De 'klootzak' kostte me bijna de titel toen ik overnam van John (Van den Brom, red.). Op speeldag vijf van de play-offs moesten we naar Genk. We missen een penalty, zij vallen met tien, en in de laatste minuut komt Buffel alleen voor Proto en hij stift de bal... 1-0." Dankzij een 15 op 15 werd paars-wit toch nog kampioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties