Ivan Leko blijft met dubbel gevoel achter na eerste punt buitenshuis: "Zeker één penalty op Diaby" en "Mijn ploeg was beter, maar een punt op Genk is niet slecht"

Clint Vens
| 21 reacties
Ivan Leko blijft met dubbel gevoel achter na eerste punt buitenshuis: "Zeker één penalty op Diaby" en "Mijn ploeg was beter, maar een punt op Genk is niet slecht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge morst, na vorige week tegen Standard, opnieuw met de punten. Deze keer was het Genk dat de Bruggelingen twee punten ontfutselde.

Ivan Leko zag zijn team wel dominant voetballen, en daardoor blijft de Kroatische oefenmeester met een wat dubbel gevoel over na de wedstrijd: "We waren de betere ploeg, met meer dominantie en controle van de wedstrijd tegen een technisch sterk team. We waren goed en uiteindelijk is een punt op Genk zeker niet slecht."

Autoritair Club

Al vond Leko dat Club meer verdiende: "Op basis van de hele wedstrijd waren we beter. Club Brugge was autoritair, dominant en er was veel beweging zonder bal. We kenden een beetje pech in de box en Diaby had zeker één penalty moeten krijgen. We hadden nog vier à vijf mogelijkheden en Genk was vooral gevaarlijk op de counter."

Titel komt steeds dichter

Leko panikeert niet, hij weet dat de titel nog steeds binnen bereik is: "20 punten in de Play-Offs halen wordt moeilijk, want iedereen kan van iedereen winnen. Het is jammer van vandaag want het waren drie gouden punten geweest, maar we moeten de situatie accepteren en met vertrouwen naar de volgende wedstrijd gaan. We hebben 10 fantastische maanden achter de rug en moeten nu zien dat we het seizoen goed eindigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties