Ploegmaats en trainer hebben veel lof voor de man van 15 goals in 11 matchen: "Heeft alles in de box" en "Misschien wel de beste"

Ploegmaats en trainer hebben veel lof voor de man van 15 goals in 11 matchen: "Heeft alles in de box" en "Misschien wel de beste"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem is bijzonder goed bezig in play-off 2. Daarvoor mag het een van zijn helden danken: Hamdi Harbaoui is helemaal aan de oppervlakte gekomen bij Essevee. Of hij nog topschutter kan worden? Zelf is hij er niet mee bezig, zijn collega's zijn wél vol lof.

Davy De fauw was eerder al vol lof: "Daarvoor staat hij in de spits natuurlijk, om te scoren. We weten dat het een killer is, die altijd op de juiste plaats staat. We zijn blij dat we hem hebben. Puur qua afwerking in de box is hij misschien wel de beste waar ik ooit mee samenspeelde op Zulte Waregem."

"Hij staat altijd op de juiste plaats. Hij speelde wat en zat niet top in de match, maar hij staat er wel. We spelen erg aanvallend en dan weet hij dat hij er moet staan", is de rechtsachter van Zulte Waregem vol lof voor zijn ploegmaat.

Hij kan alles in de box

Ook Onur Kaya is blij met een aanspeelpunt als Harbaoui voor hem in de spits lopen: "Het maakt het makkelijker voetballen voor mij ook. Harbaoui is een speler die onverwacht is. Soms heeft hij een beetje geluk, maar iemand die zoveel scoort? Dat is geen geluk meer."

Over naar coach Dury? "Hij is een echte buteur, die in de box alles kan: trappen met links en rechts, een volley, koppen … zijn torinstinct maakt hem speciaal. Hij maakte zich meteen van waarde in de groep en ze kennen zijn kwaliteiten. Hij beseft dat hij dankzij zijn ploegmaats in de picture staat en is een echte man voor de grote rechthoek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties