Reactie Van Damme over zijn terugkeer naar 't Kiel: "Als ze naar mij roepen, moet ik terugzwaaien" en "Nu is het weer kakken"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Antwerpen
| 3 reacties
Van Damme over zijn terugkeer naar 't Kiel: "Als ze naar mij roepen, moet ik terugzwaaien" en "Nu is het weer <i>kakken</i>"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Van Damme keerde voor het eerst sinds 2002 terug naar 't Kiel. De linksachter genoot met volle teugen van de derbysfeer en dolde ook even met de aanhang van Beerschot Wilrijk.

Toen de 34-jarige Van Damme in de tweede periode een ingooi ging nemen voor de spionkop van de Mannekes, wuifde hij richting de aanhang.

"Als ze naar mij roepen, moet ik wel terugzwaaien. Ik ben gewoon vriendelijk", reageerde Van Damme na het 0-0-gelijkspel met de kwinkslag.

"Het was super lang geleden, maar dit blijft een leuke club"

"Ik wilde een pintje opvangen, maar het is me niet gelukt. Wat ik van de sfeer vond? Fijn. Het was super lang geleden, maar dit blijft een leuke club. Het is goed dat we deze twee duels hadden in deze nacompetitie."

Na de nederlaag van maandag tegen Sporting Lokeren noemde Van Damme play-off 2 nog 'kak'. Wat nu de twee derby's achter de rug liggen? Nu is het weer kakken." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties