"Dat Verhaeghe na de match verdachtmakingen durft maken, is totaal ongehoord. Ik roep hem op om ontslag te nemen als ondervoorzitter van de KBVB"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 83 reacties
"Dat Verhaeghe na de match verdachtmakingen durft maken, is totaal ongehoord. Ik roep hem op om ontslag te nemen als ondervoorzitter van de KBVB"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De straffe taal die Bart Verhaeghe gisteren uitsprak in de catacomben van het Jan Breydelstadion weekt heel wat reacties los. Ook ex-scheidsrechter Serge Gumienny heeft zo zijn idee over de uithaal van de voorzitter van Club Brugge en lanceert zelfs een krasse oproep.

"Dat Verhaeghe na de match verdachtmakingen durft maken, is helemaal ongehoord. Ik roep hem op om ontslag te nemen als ondervoorzitter van de voetbalbond. Als hij geen conclusies trekt, dan moeten de refs het zelf doen. Het kan niet dat de ondervoorzitter van de KBVB zo uithaalt naar de arbitrage. Dat zie je in Turkije of Griekenland, in België heeft niemand daar iets aan", klinkt het fors in Het Belang van Limburg.

Tweederangssysteem

Vorige week hield ook Ivan De Witte (AA Gent) zich niet bepaald in over de VAR: "Ik kan op beide heren maar één ding zeggen: je krijgt de kwaliteit waarvoor je betaalt. Dat geldt op technisch gebied: als je ziet wat voor problemen men heeft om het systeem fatsoenlijk te laten werken, heb je een tweederangssysteem gekocht en zit je niet met het topsysteem dat men in Duitsland hanteert. Het gaat hier om de titel en wij rommelen aan omdat er geen airco in een busje is. Waar zijn we mee bezig?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties