Ook Thomas Buffel reageert na blamage op het veld van Standard: "Iedereen moet eens in de spiegel kijken"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Ook Thomas Buffel reageert na blamage op het veld van Standard: "Iedereen moet eens in de spiegel kijken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het werd geen leuke trip naar Luik voor de spelers van KRC Genk. Kapitein Thomas Buffel en co dropen af met forfaitcijfers (5-0). "Er is nog veel mogelijk in de laatste drie matchen", zegt Buffel.

"Op het einde zijn de cijfers natuurlijk zwaar", reageerde Thomas Buffel na het verlies. "In de eerste helft konden we een vurige start verwachten dankzij het resultaat in Brugge (1-2 winst van Anderlecht, red.). "We kregen zelf de eerste kans, maar zij kwamen op voorsprong. Dat gaf hen vleugels, waardoor wij het lastig kregen."

Daarna hadden wij toch enkele kansen op de gelijkmaker", aldus de Genk-aanvoerder. "In de tweede helft wilden we op hetzelfde elan doorgaan. Maar na die 2-0 wist iedereen bij ons dat het moeilijk zou zijn. 

Doel blijft Europees voetbal

Genk heeft ondanks die laatste plek in play-off 1 alles eigenlijk nog in eigen handen, want donderdag komt Gent op bezoek. En op zondag trekken de Carolo's naar de Luminus Arena.

"Er is nog veel mogelijk in die drie matchen. We hebben hard gewerkt om in play-off 1 te komen. Het doel was Europees voetbal. We hebben al een mooie reeks neergezet. Maar iedereen zal eens in de spiegel moeten kijken en eventueel een tandje moeten bijsteken", besluit Buffel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties