Zulte Waregem krijgt het zeker niet cadeau aan den Dreef: "Nog één keer alles uit de kast halen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Zulte Waregem krijgt het zeker niet cadeau aan den Dreef: "Nog één keer alles uit de kast halen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OHL heeft nog weinig te winnen of te verliezen in de twee laatste wedstrijden van play-off 2. Toch wil ervaren middenvelder David Hubert de OHL-fans graag nog een mooi einde van het seizoen geven.

OHL ontvangt vrijdag leider Zulte Waregem. "We willen het seizoen goed eindigen voor onze supporters", opent Hubert. "De efficiëntie ontbrak tegen Kortrijk, maar dat willen we rechtzetten tegen Zulte Waregem."

Zulte Waregem is al zeker van groepswinst. Meer dan een galamatch wordt het dus niet. "Het is de winnaar van de groep. Ze hebben bewezen dat ze goed voetbal aan sterke resultaten kunnen koppelen. Dit is een team dat altijd mee moet doen voor een plek in play-off 1. En nu proberen ze dat Europees ticket alsnog te bemachtigen."

Laatste thuismatch

Voor de Leuvenaars wordt het vrijdag de laatste thuismatch van het seizoen. "Het is heel leuk om ons tegen zo'n ploeg te meten. In Zulte hebben we een goede mentaliteit getoond door een punt te pakken met 10 man. We willen nog één keer alles uit de kast halen voor onze supporters en de punten thuis houden. We willen met een goed gevoel de zomerstop in", besluit Hubert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties