Twee Genkse sterkhouders laten zich uit over hun toekomst in de Luminus Arena

Clint Vens
| 2 reacties
Twee Genkse sterkhouders laten zich uit over hun toekomst in de Luminus Arena
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk ging aan de haal met het laatste Europees ticket. Een extra stimulans voor enkele belangrijke Genkse pionnen om er nog een extra seizoen aan te breien in de Luminus Arena. Omar Colley en Jere Uronen lichtten na de wedstrijd alvast een tipje van de sluier.

Colley gaf eerder al zich in een buitenlands avontuur te willen storten, Europees voetbal wijzigt daar niets aan: "Ik voel ook dat ik klaar ben voor een volgende stap. Ik ga niet rond de pot draaien. Ik heb de ambitie om in een grotere competitie aan de slag te gaan. Engeland, Duitsland en Italië zijn mijn favorieten."

Uronen

Jere Uronen, auteur van de tweede Genkse goal zondagavond, stuurt niet per se aan op een transfer. Hij ligt nog een jaar onder contract, maar hoorde nog niets van het bestuur van KRC Genk.

"Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt", aldus de 23-jarige Fin. "Ik voelde me tot hiertoe goed in Genk, dus ik zou een verlenging van mijn verbintenis niet als een straf zien. Maar wat er al gezegd is of besproken? Dat is tussen mij en het bestuur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties