Topdoelwit Anderlecht en Club Brugge reageert nu zelf op de vermeende interesse

Clint Vens
| 2 reacties
Topdoelwit Anderlecht en Club Brugge reageert nu zelf op de vermeende interesse
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Anderlecht en Club Brugge zijn ze op zoek naar versterking voor volgend seizoen. Veel namen doen de ronde, maar er is er één die toch halsstarrig blijft terugkeren: Kerim Mrabti zou bij beide Belgische topclubs op de radar staan.

Mrabti is actief bij het Zweedse Djurgarden. Bosse Andersson is daar sportief directeur en die heeft weet van de interesse uit België voor zijn speler: "Het is mogelijk dat er gesproken is met Club en Anderlecht, maar Mrabti heeft nog een contract voor een jaar bij ons. Wij moeten geen spelers verkopen", is Andersson duidelijk in de Zweedse media. 

Mrabti

Ook Mrabti zelf houdt de boot voorlopig nog af: "Ik heb nog van geen enkele club iets gehoord, dus er is niets waarop ik kan reageren. Mijn manager heeft me verteld dat er interesse is, maar ik heb hem gezegd dat ik niets wil horen tot het concreet is."

Koopje

Voorlopig ziet het er dus naar uit dat een vertrek naar België niet voor meteen zal zijn. De kostprijs voor de 24-jarige Zweed zou 'slechts' 1,5 miljoen euro zijn. Afgelopen winter deden zowel Newcastle als Udinese al een (ontoereikend) bod op hem. Hij ligt nog tot december onder contract bij Djurgarden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties