'Topwerk van Luc Devroe! Anderlecht heeft zijn eerste twee échte toptransfers zo goed als beet'

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 83 reacties
'Topwerk van Luc Devroe! Anderlecht heeft zijn eerste twee échte toptransfers zo goed als beet'
Foto: © photonews

Anderlecht blijft maar gaan op de transfermarkt en na de afhandeling van de eerder toekomstgerichte dossiers is het nu tijd voor de grote garnalen. Zo zijn de transfers van Matz Sels en Chancel Mbemba van Newcastle zo goed als rond.

Met doelman Sels, die het voorbije seizoen op huurbasis voor Anderlecht uitkwam, heeft paars-wit - zoals u weet - al een tijdje een akkoord over een samenwerking voor maar liefst vijf jaar. 

Gisteren kwam er ook schot in dat andere dossier, dat van ex-verdediger Mbemba. Het kwam tot een akkoord met de entourage van de sterke Congolees over een overeenkomst voor vier jaar.

Nu nog met club zelf

Die twee akkoorden betekenen wel niet dat beide spelers op 18 juni al present zullen tekenen voor de eerste trainingsarbeid van het nieuwe seizoen. Luc Devroe moet de (package) deal immers nog beklinken met Newcastle zelf.  

De Noord-Engelse club uit de Premier League hoopt circa 10 miljoen euro vangen, maar Anderlecht wil toch nog een poging wagen om onder die prijs te duiken.

Opvallend: ook Club Brugge en Standard blijven lonken naar de 23-jarige Mbemba en ook vanuit China en Turkije is er volgens Het Laatste Nieuws interesse. Desondanks lijkt het er sterk op dat Anderlecht beide (top)transfers volgende week kan afronden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties