'Mourinho wil nog eens een ex-speler in huis halen'

Redactie
'Mourinho wil nog eens een ex-speler in huis halen'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dembélé - Fellaini - Hazard - Lewandowski - Neto - Dossevi - Schrijvers - Depay

'Mourinho wil nog eens een ex-speler in huis halen'

José Mourinho aast op Marko Arnautovic. Dat weet alvast Sky Sports. Het zou niet de eerste keer zijn dat Mourinho een ex-speler naar zijn team zou halen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 30/05

'Club Brugge doet waanzinnig koopje en houdt Real Madrid, Arsenal en Manchester United af: goalie op weg naar België'

Club Brugge is volop bezig zich te versterken voor het volgende seizoen. Een transfer gaat daarbij wel erg hard, want hij is al op weg naar België. (Lees meer)


Milan wil niet één, maar twéé (verrassende) Rode Duivels
Foto: Photonews

Milan wil niet één, maar twéé (verrassende) Rode Duivels

AC Milan wil zich deze zomer gevoelig versterken op de transfermarkt. De club wil de komende jaren opnieuw meespelen om de prijzen en heeft daartoe enkele Rode Duivels op het oog. (Lees meer)


Standard wil nu ook Raphael Rossi binnenhalen, nadat ook Anderlecht en Club Brugge zich al roerden

Na het vertrek van Spajic, de transferwensen van Kara en de onzekerheid omtrent de situatie van Deschacht, kan Anderlecht wel nog enkele verdedigers gebruiken. Een van de toptargets wordt echter ook door andere clubs het hof gemaakt. (Lees meer)


Matthieu Dossevi komt niet terug naar Standard, Metz licht de aankoopoptie

Standard heeft een mooi zaakje gedaan op de transfermarkt. Een speler komt wel niet meer terug naar de Vurige Stede, maar er komen enkele miljoenen euro in de plaats. (Lees meer)


OFFICIEEL: Keulen maakt mooie transfer

Matthias Bader komt transfervrij over van Karlsrüher naar FC Köln. Dat maakte de club uit Keulen bekend.


'Valencia aast op Rode Duivel'

Valencia zou interesse hebben in Thorgan Hazard. Dat staat alvast te lezen in de Spaanse pers. De jongere broer van Eden speelde een topseizoen bij Borussia Mönchengladbach, met flink wat doelpunten en assists.


Gentse sterkhouder wordt aan club uit thuisland gelinkt en reageert

Neen, Renato Neto trekt niet naar Corinthians

De meeste voetballers uit onze hoogste klasse genieten dezer dagen van een welverdiende rust. Tenminste, zij die zich niet klaarstomen voor het WK voetbal. In deze periode zijn ook transfergeruchten niet veraf. (Lees meer)


Kenny Saief is nu ook officieel een speler van Anderlecht

Op zijn State of the Union van een tijdje terug kondigde Marc Coucke meteen vier transfers aan. Één daarvan werd echter vandaag pas officieel bevestigd. (Lees meer)


Memphis Depay heeft heel wat opties

Memphis Depay heeft er bij Lyon een enorm succesvol seizoen opzitten met maar liefst negentien competitiedoelpunten. Hij is dan ook grof wild op de transfermarkt. Maar kiest hij voor Italië of toch maar weer United? (Lees meer)


OFFICIEEL: Charleroi lepelt WK-ganger binnen - tweede versterking op komst?

Charleroi heeft zijn eerste versterking binnen en het zou wel eens een WK-ganger kunnen zijn, want de speler waarvan sprake zit in de voorselectie. (Lees meer)


'KRC Genk zet liefst vier aanvallers op transferlijstje'

KRC Genk klopte afgelopen zondag nog Zulte Waregem en mag dus Europa in. Eind juli speelt het daarin al zijn eerste wedstrijd. Toch zou de kern er wel eens volledige anders kunnen uitzien op dat moment. (Lees meer)


'Standard troeft Anderlecht af voor toptalent'

De Rouches gaan opnieuw shoppen in het land van Moussa Djenepo. Dat is toch alvast wat we mogen opmaken uit recente berichtgeving. (Lees meer)


De bom valt: topspits (41 goals dit seizoen!) dient transferverzoek in, topteams in de rij bij topmakelaar Zahavi
Foto: © photonews

Robert Lewandowski aast op een transfer en dient nu ook transferverzoek in

Je zal maar 41 doelpunten maken in een seizoen en je toch niet helemaal meer in je sas voelen bij je team. Gelukkig zijn er topploegen genoeg die hem willen, dus is er nu ook een transferverzoek ingediend. (Lees meer)


'Coucke is grote fan: Landry Dimata moet naar Anderlecht komen'

Anderlecht lijkt een versnelling hoger te schakelen op de transfermarkt. Naast Sels en Mbemba blijft vooral een oude bekende heel hoog staan op het verlanglijstje. (Lees meer)


'Gent heeft jongeling op het oog'

AA Gent toont volgens Het Nieuwsblad interesse in Uros Racic van Rode Ster Belgrado. De concurrentie is met Udinese en Bologna wel niet minnetjes.


'Waasland-Beveren dichtbij nieuwe versterking'

Waasland-Beveren zit volgens Het Nieuwsblad dicht bij een nieuwe versterking. Tobias Salquist komt over van Silkeborg en zou woensdag medische testen afleggen. 


Talentje begint voorbereiding bij STVV

Iebe Swers werd vorig seizoen uitgeleend door STVV aan Lommel, maar hij zal dit seizoen beginnen aan de voorbereiding bij de Kanaries. 


'Club Brugge schakelt versnelling hoger op de transfermarkt en aast op nog twee spelers, waaronder eentje van concurrent'
Foto: © photonews

'Club Brugge schakelt versnelling hoger op de transfermarkt en aast op nog twee spelers, waaronder eentje van concurrent'

Het is Club Brugge menens met oog op de Champions League en het kampioenschap volgend seizoen. Het wil zich nog danig versterken en komt daarbij uit bij twee toptargets. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 29/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 31/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties