'Club Brugge schakelt versnelling hoger op de transfermarkt en aast op nog twee spelers, waaronder eentje van concurrent'

'Club Brugge schakelt versnelling hoger op de transfermarkt en aast op nog twee spelers, waaronder eentje van concurrent'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is Club Brugge menens met oog op de Champions League en het kampioenschap volgend seizoen. Het wil zich nog danig versterken en komt daarbij uit bij twee toptargets.

Eerst en vooral wil het graag Siebe Schrijvers binnen halen. De 21-jarige creatieveling ligt nog tot 2019 onder contract in de Luminus Arena. Genk bood hem een contractverlenging aan, maar Schrijvers trok zijn neus op: hij wil zekerheid over speelminuten.

En een doelman ...

Daar wil Club Brugge van profiteren. Het schakelt volgens Het Laatste Nieuws een versnelling hoger om zijn transfers te regelen. De vraagprijs van Genk zou drie miljoen euro zijn, maar bij blauw-zwart vermoeden ze dat die prijs niet kan blijven staan voor iemand die volgende zomer einde contract is.

Ondertussen zoeken ze bij Club ook nog naar een nieuwe doelman. Daarbij komt Karlo Letica steeds nadrukkelijker in beeld. De 21-jarige goalie is Kroatisch jeugdinternational en zat al in de voorselectie voor het WK in Rusland.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties