Tweede aanwinst voor Union

Redactie
Tweede aanwinst voor Union
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Wilshere - Milicevic - Milinkovic-Savic - Diop - Herelle - Ribbens - Suenens - Drumont

Tweede aanwinst voor Union

Union heeft liefst twee transfers afgerond op een dag. Ook de 28-jarige Noorse doelman Anders Kristiansen komt naar het Dudenpark.

Transfernieuws en Transfergeruchten 17/06

Samy Mmaee verkast naar Heracles Almelo

Standard telt met Mehdi Carcela, Paul-José Mpoku, Sebastién Pocognoli en Junior Edmilson heel wat jeugdproducten als sterkhouders van de huidige ploeg. De productie van de talentenfabriek stokt echter wat de laatste jaren. (Lees meer)


Woluwe versterkt zich flink met vijf speelsters met ervaring in Super League

In eerste nationale mogen we ons verwachten aan een erg spannend seizoen. Daarbij doet ook Woluwe flinke versterkingen. (Lees meer)


Bod van 150(!) miljoen euro voor gewezen Genk-speler: "Hij is een complete speler, maar er is één minpuntje"
Foto: © photonews

Ex-speler Racing Genk Milinkovic-Savic (Lazio) zou voor 150 miljoen euro naar Real Madrid kunnen

Het WK is een broeihaard van waanzinnig talent, uiteraard. En dat heeft ook zo zijn impact op de bedragen die kunnen circuleren over bepaalde spelers. (Lees meer)


Daniel Milicevic keert terug naar de Jupiler Pro League

Daniel Milicevic werd dit seizoen uitgeleend door Gent aan FC Metz. De Bosnische spelmaker keert nu terug naar de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Dan toch geen extra aanwinst voor Club Brugge? Gewild target geeft vreemd interview

Club Brugge haalde in het tussenseizoen al enkele mooie aanwinsten naar Jan Breydel, van een doelman tot aanvallend geweld. En er zat nog een transfer in de pijplijn, al is daar mogelijk een kink in de kabel. (Lees meer)


Christopher Hérelle heeft keuze gemaakt

Christopher Hérelle van Troyes stond op de radar van Club Brugge en Anderlecht, maar lijkt nu te kiezen voor ... Nice. 


OFFICIEEL: Ook deze club uit 1B schiet in actie met eerste transfer

Nieuwe investeerders hadden ze al, contractverlengingen ook. En nu gaan ze ook met inkomende transfers beginnen om in 1B geen mal figuur te slaan. (Lees meer)


West Ham wil zich fiks versterken

West Ham zit volgens L'Equipe erg dicht bij de handtekening van Issa Diop, een verdediger van Toulouse die een dikke 25 miljoen euro moet kosten.


Einde van Wilshere bij Arsenal?

Jack Wilshere zal Arsenal deze zomer vermoedelijk verlaten, want volgens Daily Mirror komt hij niet voor in de plannen van Unai Emery.



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties