Duivels houden hout vast: "We hopen dat hij zo doorgaat" en "Zelfs op training doet hij het zo zot"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moskou
| 0 reacties
Duivels houden hout vast: "We hopen dat hij zo doorgaat" en "Zelfs op training doet hij het zo zot"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alles wat Romelu Lukaku tegenwoordig aanraakt, verandert in goud. Letterlijk! Elke bal die hij binnen de palen trapte dit WK zat tegen de netten. Zijn ploegmaats houden hout vast, want ze weten dat als ze een kans willen maken op het hoogste, Lukaku deze vorm zal moeten vasthouden.

De reactie van Kevin De Bruyne, één van zijn beste maats, had er maar één zaak op te zeggen: "Dat is zijn job hé. Romelu staat er om goals te maken en dat doet hij fantastisch. Onze taak is te proberen hem in positie te brengen."

"Hij gaat zot", lachte Axel Witsel. "Op training vliegen die ballen ook zo tegen de netten. Elke keer hij trapt is het binnen. Ik hou hout vast dat hij dat blijft volhouden."

Mentaal sterk: scoren na gemiste aanname

Toby Alderweireld haalde een grotere loftrompet boven. "Hoe sterk is hij wel niet in zijn hoofd? Eerst mist hij die aanname, maar even later scoort hij wel. Daarvoor moet je mentaal heel sterk staan."

"Hij is de killer die we nodig hebben. Hij kan van een halve kans een hele maken. Maar het gevaar komt bij ons van alle kanten: Eden, Kevin, Dries... Maar goed, de vorm waarin Rom zit, is gewoon fantastisch. Voor hem en voor het team."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties