Wanneer zijn onze Rode Duivels eigenlijk zeker van achtste finales? Alle scenario's netjes op een rijtje

Redactie
| 0 reacties
Wanneer zijn onze Rode Duivels eigenlijk zeker van achtste finales? Alle scenario's netjes op een rijtje
Foto: © photonews

Binnen een klein halfuur trappen onze Rode Duivels hun tweede WK-match af en die kan al meteen kwalificatie voor de volgende rond opleveren. Maar wanneer zijn onze jongens vandaag al zeker van de achtste finales? Wij zetten de drie scenario's even op een rijtje.

1) DE RODE DUIVELS WINNEN: in dat geval is de kwalificatie een feit als Panama morgen niet wint van Engeland. Geef toe, hoe groot is de kans dat het kleine broertje op dit WK een grootmacht gaat vloeren? Redelijk klein, lijkt ons als we megen afgaan op de partij van maandag...

2) DE RODE DUIVELS SPELEN GELIJK: dan komen we op vier punten en Tunesië op één puntje en ziet het er nog altijd goed uit. We gaan uiteraard uit van het feit dat de Noord-Afrikanen hun laatste match tegen Panama winnend afsluiten, dus iets pakken tegen Engeland - een puntje volstaat - is dan noodzakelijk. 

3) DE RODE DUIVELS VERLIEZEN: geen drama, maar dan moeten we tegen Engeland wel nog vol aan de bak want dan staan we gelijk met Tunesië. Wetende dat onze tegenstander van vandaag op de slotspeeldag tegen Panama uitkomt, kan het nog héél erg link worden. Dan is het van moeten tegen Engeland. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties