Belgische analist ziet nog 4 landen die voor WK-titel strijden: "We mogen ons nog niet rijk rekenen, maar het kan een extra mooie zomer worden"
Redactie
| 0 reacties

Geert De Vlieger ziet België en drie andere landen meedoen voor winst op het WK

Belgische analist ziet nog 4 landen die voor WK-titel strijden: "We mogen ons nog niet rijk rekenen, maar het kan een extra mooie zomer worden"
Foto: © photonews

Vanaf zaterdag begint de eindstrijd op het WK voetbal in Rusland. Volgens Geert De Vlieger zijn er nog 4 landen die kunnen meedoen voor goud, waaronder de Rode Duivels.

"Als je me vraagt wie er zal strijden voor de Wereldbeker dan antwoord ik België en nog 3 landen", vertelt Geert De Vlieger bij Sporza. "Ik begin niet op voorhand te kijken naar het schema en alvast te rekenen. Dat hebben we al genoeg gedaan en we werden vaak aangenaam verrast. Laat ons nog een paar keer aangenaam verrast worden."

Geen topfavoriet

Een ding is zeker volgens de ex-doelman: geen enkele ploeg steekt er bovenuit. "Er is geen topfavoriet voor dit WK, daarom heb ik wel het gevoel dat wij op dit toernooi iets speciaals kunnen doen, zeker met wat ik tot hiertoe heb gezien van de andere ‘top’landen."

De landen die voor het WK werden genoemd hebben nog maar weinig laten zien. "De kracht waarmee Brazilië naar dit toernooi kwam, heb ik nog niet gezien. Hetzelfde geldt voor Frankrijk. Duidelijk ook voor Argentinië."

'Niet rijk rekenen'

"Voor Duitsland al helemaal, want die zijn al naar huis. We hebben ons ooit rijk gerekend op het EK, een fout die we niet meer zullen maken, maar als het zo doorgaat dan kan het een extra mooie zomer worden", besluit De Vlieger

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties