Wat een team! Dit zijn de beste elf van de achtste finales!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| -2 reacties

De beste elf van de achtste finales

Wat een team! Dit zijn de beste elf van de achtste finales!
Foto: © SDG

De achtste finales van het WK voetbal brachten vooral veel suspens met zich mee. Zo eindigden maar liefst drie van de acht wedstrijden op strafschoppen.

Achterin zien we heel wat jongens die jammer genoeg uitgeschakeld zijn. Ondanks die retour naar Denemarken had Kasper Schmeichel een begenadigde dag. Hij stopte niet alleen penalty's tijdens de strafschoppenserie, maar ook in de extra tijd kon Modric hem niet verschalken.

Ook Yerry Mina, met zijn derde kopbaldoelpunt van dit WK, en Davinson Sanchez zitten op het vliegtuig naar huis. Beide verdedigers van Colombia deden het wel uitstekend tegen Harry Kane en co. En wat gezegd van Nacer Chadli, hij knalde de Belgen naar de volgende ronde.

Op het middenveld kiezen we voor het drietal Poulsen, Rebic, Fellaini. Die eerste twee zorgden voor wat animo tijdens Denemarken-Kroatië, die derde kopte de levensbelangrijke 2-2 voor België tegen Japan in doel.

Voorin kiezen we voor een viertal dat adelbrieven kan voorleggen. Neymar ziet zijn voetbalkwaliteiten stilaan op het niveau van zijn acteerprestaties komen en ook Mbappé schitterde opnieuw bij Frankrijk. Forsberg bracht Zweden een ronde verder en Cavani is nu voor minstens vier jaar de boeman bij Portugal met twee goals.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties