Flexibele Martinez kan allerlei veranderingen doorvoeren, Tite blijft kalm: "Verrast zullen we niet zijn"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Flexibele Martinez kan allerlei veranderingen doorvoeren, Tite blijft kalm: "Verrast zullen we niet zijn"

Heel België vraagt het zich af: welk systeem gaan de Rode Duivels hanteren tegen Brazilië? De gebruikelijke 3-4-3? Of toch een 4-3-3? En krijgen supersubs Fellaini en Chadli een basisplaats? Braziliaans bondscoach Tite vraagt zich net hetzelfde af.

Niet dat Tite er vannacht van zal wakker liggen, want naar eigen zeggen is de concurrent van Martinez op alles voorbereid. "We moeten voorbereid zijn op eventuele wissels. Met Fellaini en Chadli zal er meer kracht op het veld staan", beseft hij op de persbabbel.

"Maar verrast zullen we niet zijn, we observeren de Belgen door uren en uren naar beelden te kijken en geven die informatie mee aan onze spelers."

Het wordt een geweldige wedstrijd - Tite

Los van het tactische steekspel, rekent Tite vooral op een spektakelstuk tussen twee aanvallende toplanden. "Het wordt een geweldige wedstrijd met twee teams die mooi voetbal brengen, elk met hun eigen kwaliteiten", zegt hij. "Waarom ik zo ontspannen ben? De spelers presteren goed en dan ben je meer gerustgesteld. De mentale kracht is belangrijk, je moet het hoofd koel houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties