Jacky Mathijssen ziet vier zekerheden voor play-off 1 én opvallend: in zijn lijstje ontbreekt één topclub

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 12 reacties
Jacky Mathijssen ziet vier zekerheden voor play-off 1 én opvallend: in zijn lijstje ontbreekt één topclub

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is nu echt wel aftellen geblazen. Nog één keer slapen en dan barst de Jupiler Pro League weer in alle hevigheid los. Aan analyses en pronostieken dan ook geen gebrek de voorbije dagen en ook Jacky Mathijssen laat zijn licht schijnen over het nagelnieuwe voetbalseizoen.

"Voor mij is er geen enkele twijfel dat Anderlecht, Standard, Club Brugge en Genk play-off 1 halen. Vorig seizoen namen al die clubs, met uitzondering van Club Brugge, een valse start. Daardoor stonden op een bepaald ogenblik Antwerp en STVV bovenaan. Dat gaat zich niet herhalen", klinkt het overtuigd in Het Belang van Limburg

Klassieke kwartet

"Betekent dit dat ik geen verrassingen verwacht? Neen. Er zal zeker weer één of ander team zich onverwacht mengen in de debatten. Desondanks zie ik vier clubs als certitudes. Voor de resterende twee plekken zijn er vier kandidaten. Met AA Gent, Charleroi, Zulte Waregem en Oostende houd ik het bij het klassieke kwartet", aldus de ex-coach van Charleroi en Club Brugge.

De degradatiestrijd belooft volgens Mathijssen dan weer een driestrijd te worden: "Voor drie opleidingclubs voorspel ik een strijd tegen de degradatie en dat zijn Cercle Brugge, Moeskroen en Eupen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties