Ivan De Witte heeft nog één droom met AA Gent: "Dan is de cirkel rond"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Ivan De Witte heeft nog één droom met AA Gent: "Dan is de cirkel rond"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent heeft een bewogen seizoen achter de rug met een compleet gemiste competitiestart die lang nazinderde en dat scenario mag zich absoluut niet herhalen. Voorzitter Ivan De Witte wil opnieuw meespelen voor de knikkers én heeft nog één grote droom.

Zo zou de 71-jarige sterke man van AA Gent graag nog eens een campagne in de Champions League meemaken: "Omdat je het gevoel bij zo'n Champions League-match met niets kan vergelijken. De organisatie is top. Je speelt tegen ploegen van een niveau waar je alleen maar bewondering voor kan hebben", luidt het in HLN.  

"En dan die hymne die door de Ghelamco Arena klinkt. De titel was fantastisch, onze zege tegen Tottenham ook. Maar die Champions League steekt er bovenuit. Ik heb heel veel van mezelf in die club gestoken. Als je daar staat, zeg je tegen jezelf: het is het allemaal waard geweest." 

Is de cirkel dan helemaal rond? "Ik denk het wel. Ja, de cirkel zou rond zijn. Op dat moment zullen we ook goed moeten nadenken over de opvolging van de club." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties