Luc Devroe zet de (transfer)puntjes stevig op de i: "Onzin", "Nonsens" en "Wishful thinking"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Luc Devroe zet de (transfer)puntjes stevig op de i: "Onzin", "Nonsens" en "Wishful thinking"
Foto: © photonews

In volle transferperiode leest een mens heel wat en achteraf blijkt dat niet alles even waarheidsgetrouw is. Gelukkig zijn er dan nog de managers en sportief directeurs om wat orde te scheppen in de chaos.

Bij Anderlecht was er de voorbije weken heel wat beweging, maar niet alles is natuurlijk even juist en nauwkeurig. Soms doen er al eens gekke dingen de ronde: "Ik las ergens dat we 15 miljoen boden voor Trossard van Genk. Wishful thinking, want toppers weghalen uit België is quasi onmogelijk", aldus Luc Devroe.  

"Club Brugge zal ook geen 20 miljoen bieden voor Dendoncker, hé. Nu koop ik liever spelers van 200.000 euro of 1 miljoen om ze later met winst door te verkopen. Ik zeg niet dat we nooit transfers van dik 10 miljoen gaan doen, maar niet in deze transferperiode", klinkt het bij de manager van Anderlecht. 

Bakkali en Lestienne

Devroe heeft ook nog wat te zeggen over de dossiers van Zakaria Bakkali en Maxime Lestienne: "Bakkali was gretig om te komen. Vier weken voor hij tekende, had Zakaria een gesprek met Hein en onze voorzitter. Hij was overtuigd en aanvaardde ons allereerste voorstel", luidt het in Het Nieuwsblad.  

"Dat wij in een opbod zaten met Standard is onzin. Net zoals het nonsens is dat wij liever Lestienne wilden. Die werd ons alleen aangeboden door zijn makelaar. Zonder gevolg. Elke transfer gebeurde in overleg met de trainer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties