Oostende geeft meer toelichting over opvallende bankzitter: "Louter sportief"

Oostende geeft meer toelichting over opvallende bankzitter: "Louter sportief"
Foto: © photonews

Hoe zit het nu met de situatie van Nicolas Lombaerts bij KV Oostende? De 33-jarige verdediger zat tegen Moeskroen op de bank. Zarko Tomasevic, die een heel deel van de voorbereiding miste, speelde wel en ging in de fout. Bij Oostende zeggen ze dat het om een louter sportieve keuze ging.

KV Oostende is een andere weg ingeslagen na het vertrek van Marc Coucke. Er worden geen hopen geld meer uitgegeven voor grote namen. Van die namen is Nicolas Lombaerts de laatste die overblijft en de ex-Rode Duivel zat zaterdag opvallend op de bank. Bij KVO zeggen ze dat het om een sportieve keuze gaat omdat Gert Verheyen hoog wil verdedigen en dat beter gaat met Tomasevic.

Lombaerts mag vertrekken. Het zou de beste oplossing zijn, want Oostende wil af van zijn hoge loon. Maar als hij blijft, zit hij gewoon in de A-kern. De entourage van de verdediger zoekt intussen wel een oplossing en praat met verschillende buitenlandse ploegen. Oostende zal in de toekomst wel geen miljoenen meer uitgeven voor een speler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties