Blijft Gentse nummer één dan toch? "Kijkt ernaar uit om hier terug in doel te staan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Blijft Gentse nummer één dan toch? "Kijkt ernaar uit om hier terug in doel te staan"
Foto: © photonews

Dat Lovre Kalinic AA Gent zou verlaten, leek na het seizoen en tijdens het WK een uitgemaakte zaak. De Kroaat is bijna terug in de Ghelamco Arena en van een transfer is voorlopig nog geen sprake.

"Lovre komt maandag terug", gaf Yves Vanderhaeghe mee op de persconferentie van AA Gent. "Hij is al een beetje aan het trainen en daarvoor heeft hij zijn vakantie voor een deel aan de kant geschoven. Ik volg het een beetje op Instagram en ik zie dat hij trainde met zijn ex-coach bij Hajduk Split. Ik ga ervan uit dat hij onmiddellijk inzetbaar kan zijn."

"Dat toont toch zijn motivatie. Hij zou ook gewoon niets kunnen doen alleen vakantie nemen. Hij kijkt er naar uit om hier terug in doel te staan." Maart traint Kalinic niet voor zijn transfer? "Er komen nu wat kleine geruchten, ik hoop dat Kalinic blijft. Maar wat zijn mijn woorden waard vandaag? Dat weet je niet, hé", sloot Vanderhaeghe af. Als Kalinic nog naar Engeland wil, zal het snel moeten gaan. Donderdag gaat de transfermarkt er onherroepelijk dicht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties