Laatste administratie afgerond voor Akpom

Redactie
Laatste administratie afgerond voor Akpom
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Witsel - Alderweireld - Depoitre - Limbombe - Hagi - Touba - Reichert - Akpom

Laatste administratie afgerond voor Akpom

De transfer van Chuba Akpom naar PAOK Saloniki is nu ook administratief helemaal afgehandeld. Hij komt dus niet opnieuw naar STVV of een andere Belgische club.

Transfernieuws en Transfergeruchten 05/08

Laurent Depoitre was aanwezig bij Moeskroen-Club Brugge

Club Brugge won ondanks een rode kaart voor spits Wesley toch met het kleinste verschil van Moeskroen, maar de meest opgemerkte gast zat in de tribune. (Lees meer)


Doorbraak in transfersoap Courtois

Sarri doet belangrijke toegeving

Het lijkt er dan toch op dat Thibaut Courtois zijn droomtransfer naar het grote Real Madrid deze zomer zal kunnen afronden. Bij Chelsea deed coach Sarri immers een belangrijke toegeving. (Lees meer)


Dan toch? 'Axel Witsel doet heel wat water bij de wijn om naar Europa te komen'

Axel Witsel leek de voorbije dagen op weg naar Borussia Dortmund en legde er medische tests af, maar een en ander kwam op de helling te staan omdat zijn Chinese club moeilijk deed. En nu? (Lees meer)


OFFICIEEL: Hellas Verona haalt spits op

Hellas Verona heeft aanvaller Antonino Ragusa overgenomen van Sassuolo. Hij tekent voor vier seizoenen bij de Italiaanse degradant.


Cagliari haalt Kroatisch international binnen

Cagliari heeft Kroatisch internationale Filip Bradaric overgenomen van Rijeka. Hij tekende voor liefst vijf seizoenen.


Standard toont interesse in Ianis Hagi

Wat is Standard nog van plan op de transfermarkt? De Rouches hebben klaarblijkelijk ideeën gekregen na het succes van Razvan Marin en zouden opnieuw achter een Roemeense toptalentje van dezelfde club aanzitten. (Lees meer)


Zulte Waregem verhuurt Ben Reichert aan FC Ashdod

Zulte Waregem is niet al te best aan het seizoen begonnen, want twee speeldagen na elkaar verloren Dury en zijn mannen al punten in de blessuretijd. Ondertussen wordt het overtollige gewicht overboord gegooid. (Lees meer)


Ahmed Touba verlaat Club Brugge voor de Serie B

Zoals we een week geleden al schreven is één van de jongens van Club Brugge op weg naar Italië. Ahmed Touba, de talentvolle linkerflank van blauw-zwart, staat op het punt een contract te tekenen in de Serie B. (Lees meer)


Toby Alderweireld zou naar Manchester United gaan

Komt er eindelijk schot in de zaak? Toby Alderweireld leeft op vier dagen van het sluiten van de Engelse transfermarkt immers nog in onzekerheid. Bij Tottenham heeft hij geen akkoord over een nieuw contract en een transfer is er nog niet. Of komt die toch in orde? (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 04/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 06/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties