Dodi Lukebakio klaar om te knallen in de Bundesliga: "Slechts twee à drie teams zijn zeker van het behoud"
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 6 reacties

Dodi Lukebakio klaar om te knallen in de Bundesliga

Dodi Lukebakio klaar om te knallen in de Bundesliga: "Slechts twee à drie teams zijn zeker van het behoud"

Dodi Lukebakio mag dit jaar zijn kunnen tonen in de Bundesliga. Watford leende de Belgische belofteninternational uit aan Fortuna Düsseldorf, de nieuwkomer op het hoogste niveau.

De ex-winger van Anderlecht en Sporting Charleroi voelt zich er klaar voor. "Ik ben hier hartelijk ontvangen, in een jonge groep. Dat vergemakkelijkte de integratie", zegt Lukebakio in Sudpresse. "Zowel fysiek als mentaal voel ik me er klaar voor. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen."

Düsseldorf opent de competitie op 25 augustus tegen Augsburg. "In Duitsland zijn slechts twee à drie teams zeker van het behoud. We zijn ambitieus, maar de redding is toch het hoofddoel. Ik wil zoveel mogelijk scoren en assists geven. Ik hoop een zo goed mogelijk seizoen te draaien."

Raman

Met Benito Raman treft Lukebakio ook een landgenoot. "Ik kende hem bij naam. Hij wees me in het Nederlands de weg doorheen deze club. Ook kapitein Oliver Fink heeft me enorm geholpen, in het Engels weliswaar. Ik zal snel Duitse lessen gaan volgen", belooft Lukebakio.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties