Team van de Week in 1B: deze elf namen vielen ons op

Dirk Pieters
| 0 reacties
Team van de Week in 1B: deze elf namen vielen ons op
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speeldag 2 in de Proximus League leverde een eerste driepunter op voor Oud-Heverlee Leuven, en verder drie gelijke spelen. Tijd voor een nieuw team van de week.

Doel

Koen Van Langendonck mocht blij zijn met slechts geel voor zijn duw in de wedstrijd tegen Beerschot Wilrijk, maar speelde voor het overige een heel goede wedstrijd tot ongenoegen van het thuispubliek. Hij hield Vanzeir meerdere keren van een tweede doelpunt, en had zo een belangrijke bijdrage aan de straffe reeks van vijftien duels zonder nederlaag die zich verderzet.

Achterhoede

Geen enkele verdediger wist de nul te houden deze speeldag, maar verschillende verdedigers kenden wel een secuur weekend. Moore (OHL) pikte bovendien zijn doelpuntje mee, maar vooral Duplus laat al twee weken zien een meerwaarde te zijn. 

Middenveld

Vooral de flankspelers lieten zich gelden op speeldag 2. Zowel Videmont als Tabekou zorgden constant voor dreiging. Ook het doelpunt van Van Acker was van ongekende schoonheid. 

Aanval

Voorin was Vanzeir de beste man bij Beerschot Wilrijk al had de aanvaller wel meer doelpunten kunnen maken. Goals maken is iets wat Henry (Tubeke) wel kan. De spits zit al aan 4 goals in 2 matchen en ook Van Kessel was enorm sterk. De spits van Roeselare bekroonde zijn debuut met een doelpunt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties