Krachtpatser van Antwerp weet waaraan hij wil werken: "Ik moet mijn mond meer opentrekken"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 13 reacties

Dylan Batubinsika wil een leider worden bij Antwerp

Krachtpatser van Antwerp weet waaraan hij wil werken: "Ik moet mijn mond meer opentrekken"
Foto: © photonews

De krachtpatser van de Bosuil is bijna klaar voor de dienst. Dylan Batubinsika sukkelde langer dan verwacht met de quadricept, tot spijt van zijn coach, Laszlo Bölöni. Want die rekent op de 22-jarige Fransman. Om nog beter te worden, haalde die zijn werkpunten eens aan.

Batubinsika verrast wel wat. "Wat er nog beter moet? Vooral fysiek", zegt hij in GvA. "Tegen sterke ­spitsen heb ik het soms lastig. Ik wil mijn tegenstander verpletteren en als dat niet lukt, begin ik soms te twijfelen. Maar ook qua leiderschap. Oké, ik ben jong, maar ik moet meer mijn mond opentrekken. De coach vraagt mij dat ook."

Hij wil immers een leider worden, een steunpilaar bij The Great Old. "Dat zit ook in mijn karakter. Al is het soms niet makkelijk om tegen iemand als Jelle Van Damme, die tien jaar ouder is en een geweldige ­carrière heeft gemaakt, te ­zeggen dat hij in positie moet blijven. Maar dat lukt steeds ­beter. En ik geef toe: ik oefen voor de spiegel. En voor ik het vergeet: ik wil meer scoren. Ik heb een dansje ingeoefend. Dus bereid je maar voor!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties