Coopman kan kiezen waar hij naartoe wil, Oostende wil hem overtuigen met "hij kan de patron worden"

Coopman kan kiezen waar hij naartoe wil, Oostende wil hem overtuigen met "hij kan de patron worden"
Foto: © photonews

Wie wint de strijd om Sander Coopman? De interesse van Oostende, Antwerp en Charleroi was al bekend, maar blijkbaar wil ook Kortrijk de aanvallende middenvelder graag binnenhalen. Bij Oostende hopen ze hem te overtuigen met een goed sportief aanbod.

Dat Coopman zo gegeerd is, hoeft niet te verbazen: jong, Belgisch en betaalbaar. De 23-jarige aanvallende middenvelder verdiende al zijn strepen op uitleenbasis bij Zulte Waregem. En iedereen is nog op zoek naar een spelverdeler. Voor KV Oostende is hij de prioriteit, want dan kunnen ze hun zomermercato zo goed als afsluiten.

KVO staat echter financieel minder sterk in zijn schoenen als Charleroi en Antwerp, maar wil hem wel lokken met een sportieve aanbieding. "We kunnen Coopman maar een contract bieden aan onze voorwaarden", aldus Hugo Broos in Het Nieuwsblad.

"Dan is het aan de speler om te beslissen of hij elders meer geld wil verdienen. Maar hij moet ook eens nadenken. Hier komt hij naartoe om – bij wijze van spreken – titularis te zijn in zijn eerste match. De kans om de patron te worden zal hij krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties