Zorgt komst Mbokani voor extra ambities in Antwerp? Coach Bölöni reageert gevat en heeft opvallende taak voor zijn nieuwe aanvaller

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Deurne-Noord
| 42 reacties
Zorgt komst Mbokani voor extra ambities in Antwerp? Coach Bölöni reageert gevat en heeft opvallende taak voor zijn nieuwe aanvaller
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuws van de zaterdag omtrent Antwerp kwam niet van de wedstrijd tegen Cercle Brugge, al was de 1-0 overwinning met bloed, zweet en tranen wel weer eentje om in te lijsten. De komst van Dieumerci Mbokani daarentegen ... Zorgt het voor extra ambities op De Bosuil? De coach reageert gevat.

Laszlo Bölöni heeft een ijzeren discipline en prachtige organisatie in Antwerp weten te slijpen, maar in de voorbije duels rammelde het vooraan nog meer dan eens. “Het doelpunt tegen Cercle Brugge? Dat kwam uit het niets”, besefte de coach.

Na de vele gemiste kansen tegen KV Kortrijk werd al gehint richting de komst van een extra aanvaller, waarbij vooral Obbi Oulare werd genoemd. Het wordt nu echter Dieumerci Mbokani, een speler waar de trainer goede herinneringen aan heeft.

Aan hem om te bewijzen dat hij ons nog diensten kan bewijzen

“Ik denk niet dat zijn komst ons plots ambitieuzer moet maken dan we al zijn. We hebben een groot hart als volledige club, dat zal niet enkel door Mbokani gaan komen”,  was Bölöni duidelijk. “Uitspraken over play-off 1 of het kampioenschap? Die moet je niet verwachten.”

“Maar ik ben wel heel blij dat hij hier is. Hij heeft twee hele goede seizoenen gehad bij Standard, die voor hem, voor mij en voor de club deugd deden. Het is nu aan Dieumerci om te bewijzen dat hij ons nog diensten kan bewijzen, dat hij kan doen dromen van prestaties waar het publiek verlekkerd op is. Ik verwacht dat hij in de eerste plaats ‘Antwerpenaar’ wordt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties