Reactie Supporters zingen 'Samagoal', Genk-aanvaller reageert gevat na de wedstrijd

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 5 reacties
Supporters zingen 'Samagoal', Genk-aanvaller reageert gevat na de wedstrijd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ally Samatta verkeert in bloedvorm. Ook tegen Waasland-Beveren scoorde hij, ditmaal als invaller. Dat de supporters voor hem zingen, vindt hij werkelijk fantastisch.

Clement bracht 7 nieuwe namen, maar moest toch Samatta inbrengen om Genk alsnog aan de drie punten tegen Waasland-Beveren en de leidersplaats te helpen.

Opnieuw een kopbaldoelpunt. "Ja, ik kreeg de bal op mijn hoofd. Ik moest gewoon scoren met het hoofd", lachte hij. "Natuurlijk is het leuk om te scoren, maar ik ben vooral blij dat ik het team kon helpen en dat we wonnen."

En zo zit hij aan 8 goals in 8 wedstrijden. "Dit geeft veel vertrouwen om hard voor het team te blijven werken. Ik ben heel blij, ook omdat gans het team het goed doet."

Samagoal

Bij zijn invalbeurt zongen de supporters voor hem. 'Samagoal' weergalmde door de Luminus Arena. "Ja, dat heb ik gehoord. Ik vind het een goed liedje", glimlacht de spits. "Ik had het al eens gehoord op Oostende."

"Natuurlijk doet het veel deugd als de supporters jouw naam zingen. Het doet me thuis voelen, de supporters steunen je en je wil echt alles voor hen geven. Dat geeft echt een boost."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties