Reactie Van Damme tevreden als hij zijn nieuwe ploegmaats ziet invallen: "Een serieuze surplus hé"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 17 reacties
Van Damme tevreden als hij zijn nieuwe ploegmaats ziet invallen: "Een serieuze surplus hé"
Foto: © photonews

Dit Antwerp is niet zo makkelijk te kloppen. De mannen van Laszlo Bölöni laten in geen enkele omstandigheid het hoofd zakken. Ook niet op Anderlecht, waar ze in extremis nog met een verdiend punt gingen lopen.

Jelle Van Damme - niet meteen de populairste in het Astridpark - ging zoals vanouds weer voorop in de strijd. Helemaal gerehabiliteerd door Bölöni en nu centrale verdediger geworden. "Waar ik speel maakt me allemaal niet uit", aldus de bonkige alleskunner. "De ploeg is het belangrijkste en ik probeer te helpen waar ik kan."

Antwerp kreeg in de eerste helft wel geen poot aan de grond. "We hielden de bal niet bij. Sommige jongens toonden iets te veel respect. Dat mag je hier niet hebben. Maar op basis van de tweede helft is dit een verdiend punt. Oververdiend zelfs!"

Antwerp moet het nu ook niet meer enkel hebben van zijn kracht, maar heeft ook een paar andere wapens in huis gehaald. "Het is een serieuze surplus als je gasten als Refaelov en Rodriguez kan inbrengen. We moeten ze nu zo snel mogelijk inpassen. Maar die jongens kunnen ons voetballend zeker iets bijbrengen hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties