Owusu doet het opnieuw: voor de derde keer dit seizoen puntenpakker: "Fantastisch"
Dirk Pieters vanuit Anderlecht
| 24 reacties

Owusu opnieuw de held van Antwerp

Owusu doet het opnieuw: voor de derde keer dit seizoen puntenpakker: "Fantastisch"
Foto: © photonews

Wie anders dan William Owusu was zondagmiddag opnieuw de held van Antwerp? De aanvaller was dit seizoen al goed voor drie doelpunten en die goals zorgden al voor heel wat extra punten voor de oudste club van het land.

Twee keer de winning goal maken tegen Cercle Brugge en Moeskroen en ook nu tegen Anderlecht in de slotfase nog de gelijkmaker scoren. Drie doelpunten leveren zo zeven punten op voor Antwerp. "Natuurlijk is dit fantastisch, maar ik ben blij dat ik dit kan doen voor de ploeg. Iedereen vecht er heel hard voor en dit is zeker niet enkel mijn verdienste", aldus Owusu na de wedstrijd.

Op dat moment moet je er staan

Antwerp kreeg in de eerste helft nauwelijk een kans bij elkaar gespeeld en ook in de tweede helft waren ze op één hand te tellen. "We kregen misschien maar één of twee goede kansen, maar dan moet je er net staan. Het was een hele moeilijke wedstrijd voor ons, maar in de tweede helft begon de ploeg beter te draaien."

Het zijn niet de moeilijkste doelpunten die Owusu maakt, maar daar ligt de aanvaller hoogstwaarschijnlijk niet wakker van. "De voorzet was goed van Rafaelov. De bal viel net goed en ik moest hem maar intikken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties