KV Mechelen mengt zich opnieuw in de strijd: "Niet euforisch zijn" en "Alles kan gebeuren in 1B"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties
KV Mechelen mengt zich opnieuw in de strijd: "Niet euforisch zijn" en "Alles kan gebeuren in 1B"

Lommel op kop en Beerschot Wilrijk, Oud-Heverlee Leuven en KV Mechelen ieder slechts één wedstrijd gewonnen. Niemand die na vier speeldagen dit verloop in 1B had voorspeld. Ook in Mechelen weten ze dat iedereen van iedereen kan winnen.

Voor Joachim Van Damme was het tegen Tubeke zijn terugkeer bij KV Mechelen én zijn debuut in 1B "Er was paniek na de 2 op 9, maar zaterdag waren er enkele goede resultaten voor ons", aldus de middenvelder. "We wisten dat we er terug bijzaten als we de drie punten pakten. Maar we moeten wel nog niet euforisch zijn. Geen enkele match in 1B is gemakkelijk."

'Nooit opgeven'

"1B is een heel rare competitie", zegt ook rechtsachter Jules Van Cleemput. "Alles kan gebeuren, daarom mag je nooit opgeven. We kunnen deze slechte seizoensstart nog rechtzetten. Nu moeten we gewoon proberen om onze twee uitmatchen te winnen, ook al is dat op Union en Beerschot Wilrijk."

Ook winger Nikola Storm weet dat alles nog mogelijk is met de beperkte achterstand (3 punten) op Lommel. "Het zal razend spannend worden. Alle ploegen zijn aan elkaar gewaagd", aldus de West-Vlaming. "Of ik nog iemand van OHL hoor? Af en toe hoor ik ze wel. Ik heb de match tegen Westerlo bekeken, maar het blijft een goede ploeg, ondanks die 1-3 nederlaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties