AA Gent gaat niet mee in de onderhandelingsstrategie die bijvoorbeeld bij Trebel werd toegepast: "Dan nemen we afscheid"

Redactie
| 31 reacties
AA Gent gaat niet mee in de onderhandelingsstrategie die bijvoorbeeld bij Trebel werd toegepast: "Dan nemen we afscheid"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent kende een bijzonder drukke transferzomer. Maar liefst tweeëntwintig spelers vertrokken, vijftien nieuwe jongens kwamen in de plaats.

AA Gent gaat niet mee in het verhaal van andere clubs, die hun sterkhouders toplonen voorschotelen om ze langer aan zich te binden. "Wij gaan geen lonen van één miljoen euro betalen", zegt algemeen manager Michel Louwagie daarover in Sport/Voetbalmagazine.

Bij Franko Andrijasevic deden de Buffalo's dat vorige zomer wel, zonder succes. Bovendien leidde zijn salaris tot jaloezie bij de rest van de spelerskern.

"Als we een mooi bedrag kunnen krijgen voor spelers die bij ons meer willen verdienen dan we willen en kunnen betalen, nemen we afscheid", is Louwagie duidelijk. Gent hanteert een loonplafond en doet niet mee aan de opwaartse loonspiraal in het Belgische voetbal. Anderlecht gaf Adrien Trebel vorige week een riant nieuw contract.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties