? Gent heeft met Chakvetadze goud in handen, maar die statistieken moeten beter

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
? Gent heeft met Chakvetadze goud in handen, maar die statistieken moeten beter
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Giorgi Chakvetadze scoorde gisteren het allereerste doelpunt ooit in de nieuwe UEFA Nations League, maar de Gentse fans weten al langer dat ze een echte groeibriljant in handen hebben. Al moeten zijn statistieken nog beter.

Chakvetadze scoorde in twee interlands bij de nationale A-ploeg van Georgië immers telkens een doelpunt, maar bij de Buffalo's lukte hij nog 'maar' één goal, in een thuiswedstrijd tegen Lokeren. Toch is hij naast Vadis Odjidja nú al één van de dragende spelers bij AA Gent.

"Chakvetadze, die kan zo goed wegdraaien, dat het bijna niet meer normaal is", hoorden we van één van de Gent-spelers in Brugge. De nog steeds maar negentienjarige Georgiër krijgt een grote verantwoordelijkheid binnen het spel van AA Gent, maar moet nog een beetje aan zijn statistieken werken. Dat hij geweldig kan voetballen, staat buiten kijf, oordeelt u zelf maar.

Zijn interlanddebuut, mét goal

Zijn eerste doelpunt bij AA Gent

Bekijk hieronder nogmaals het doelpunt van Chakvetadze van gisteren. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties