Dit is ons Team van de Week uit 1B!
Dirk Pieters
| 2 reacties
Dit is ons Team van de Week uit 1B!
Foto: © photonews

In 1B kregen we de toppers tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen en die tussen Westerlo en Lommel te zien. Genoeg stof voor ons Team van de Week!

Tussen de palen vonden we onze doelman bij Union. Kristiansen hield de nul deze speeldag. Hij had niet al te veel werk op te knappen, maar stond er wanneer het moest. Achterin speelde Oto'o een sterke wedstrijd en gaf hij bovendien nog een assist. Ook Jan Van den Bergh was enorm bepalend voor Beerschot Wilrijk in de winst tegen KV Mechelen.

Veel jongens van Tubize

Centraal op het middenveld brachten Naah en Van Eenoo aanvallend heel wat bij voor hun ploeg. Op de flanken krijgen we twee sterke spelers van Tubeke. Nemane was met zijn snelheid een hele match lang amper van de bal te zetten. Aan de andere kant zagen we een zeer bedrijvige Hugo Vidémont.

Vancamp speelde bij Beerschot Wilrijk een sterk halfuur waarin hij indruk maakte. Hij deed de wedstrijd kantelen. Goalgetters Naessens en Niakaté waren weer goed bij schot. Vooral het eerste doelpunt van Niakaté was weergaloos. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties