? Tottenham-coach haalt uit naar de journalisten na nieuwe vraag over de afwezigheid van Alderweireld: "Alsof die andere spelers sh*t zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
? Tottenham-coach haalt uit naar de journalisten na nieuwe vraag over de afwezigheid van Alderweireld: "Alsof die andere spelers <i>sh*t</i> zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zijn niet de leukste tijden bij Tottenham Hotspur. Na de 0 op 6 in de Premier League, volgde dinsdagavond een Champions League-nederlaag bij Inter (2-1).

Tottenham-coach Mauricio Pochettino verraste door onze landgenoot Toby Alderweireld en Kieran Trippier in Londen te laten. Daar kreeg de Argentijnse oefenmeester na het verlies tegen Inter uiteraard opnieuw een vraag over.

Dat het thema net als maandag werd aangehaald, was niet naar de zin van Pochettino. "Tegen Watford en Liverpool stonden ze wél op het veld. Wat een vraag zeg",  reageerde de oefenmeester fel op zijn persbabbel. "Het is makkelijk om over spelers te beginnen die er niet bij waren."

Gebrek aan respect

"Jullie tonen een gebrek aan respect tegenover de spelers die vanavond lieten zien dat ze beter waren dan hun tegenstanders. We hebben een kern van 25 spelers. Jullie doen alsof er maar elf spelers kunnen voetballen en de anderen sh*t zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties