OHL-coach Pearson met de rug tegen de muur tegen Roeselare: "We dienen die drie punten thuis te houden"

Clint Vens
| 0 reacties
OHL-coach Pearson met de rug tegen de muur tegen Roeselare: "We dienen die drie punten thuis te houden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven werd vooraf als één van de voornaamste titelkandidaten naar voren geschoven. De Leuvenaars bengelen na zes speeldagen echter onderaan het klassement. Nigel Pearson beseft dat het vijf voor twaalf is.

Zaterdagavond komt Roeselare op bezoek aan Den Dreef. De West-Vlamingen tellen net als Leuven zes punten. Beide ploegen moeten vol aan den bak om uit die onderste regionen vandaan te komen. 

Nigel Pearson beseft dat er moet gewonnen worden in de komende twee thuiswedstrijden: "We moeten een goeie prestatie leveren tegen Roeselare. Alleen zo kunnen we het vertrouwen terugwinnen van onze fans", zegt hij op het digitaal huis van OHL. 

We moeten een goeie prestatie leveren tegen Roeselare. Alleen zo kunnen we het vertrouwen terugwinnen van onze fans.

“Er staan nu twee thuiswedstrijden op het programma. Op papier is dat positief, maar we hebben dit seizoen nog niet gewonnen thuis. Roeselare speelt iets anders dan vorig seizoen. Logisch, als er een tiental nieuwe jongens worden gehaald.” 

Vormdip

OHL kent een serieuse dip, maar hoopt op de twaalfde man om de moeilijke situatie om te buigen: "We kunnen de waarheid geen geweld aandoen natuurlijk. Onze vorm is ontgoochelend. Daar moeten we eerlijk in zijn. Het is onze taak de fans terug te winnen voor ons. Maar wat er zaterdag ook gebeurt, onze spelers hebben sowieso nood aan de steun van de fans.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties