Losada vervangt Vreven als spreekbuis: "Sommige nieuwkomers hebben nog niet gebracht wat we er van verwacht hadden"

Losada vervangt Vreven als spreekbuis: "Sommige nieuwkomers hebben nog niet gebracht wat we er van verwacht hadden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn Vreven heeft een persstop voor zichzelf ingelast. De trainer van Beerschot Wilrijk kreeg heel wat kritiek de voorbije weken en dat is niet goed aangekomen. Assistent Hernan Losada verdedigt zijn hoofdtrainer.

Beerschot Wilrijk moet dit weekend winnen van Westerlo als ze nog kans willen maken op de eerste periodetitel. Tegen Cercle Brugge werd er met een ander - gebaseerd op vorig seizoen - systeem gespeeld en dat werkte wonderwel. Al wil Losada er geen heiligmakend gegeven van maken. 

"Het verrassingseffect is heel belangrijk in 1B. En de zege op Cercle wil niet zeggen dat we nu vertrokken zijn", geeft hij aan in GvA. "We gaan Westerlo echt niet zomaar even opzijzetten. Dat is een nieuwe wedstrijd in een andere competitie en Westerlo is aan een straffe reeks bezig. Ook vorig jaar hebben we er trouwens geen enkele keer van gewonnen."

Over die kerels praat intussen niemand meer

Vreven kreeg dertien nieuwe spelers en moet die allemaal inpassen. "Het is wel zo dat sommige nieuwkomers nog niet gebracht hebben wat we ervan verwacht hadden. Maar we zijn nog maar halfweg de eerste periode."

"Vorig jaar waren er ook een pak nieuwe spelers die ons uiteindelijk een heel seizoen weinig bijgebracht hebben, zoals Octavio, Zoua, Mbombo, Ekangamene en Essikal. Over die kerels praat intussen niemand meer. Zover zie ik het met de huidige nieuwkomers niet komen. Die zijn kwalitatief echt wel stukken beter.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties