Trossard bleef bij Genk, maar weet waar zijn droombestemming ligt: "Dat past het beste bij mijn manier van spelen"
Clint Vens
| 18 reacties

Leandro Trossard droomt van de Spaanse competitie

Trossard bleef bij Genk, maar weet waar zijn droombestemming ligt: "Dat past het beste bij mijn manier van spelen"
Foto: © photonews

Leandro Trossard is aan een dijk van een seizoen bezig. In alle competities samen zit de publiekslieveling van Racing Genk al aan 12(!) goals en 4 assists. Verbluffende statistieken, niemand twijfelt er dan ook aan dat Trossard volgend seizoen een toptransfer zal maken.

Enigszins verrassend was het toch toen Trossard op het eind van vorig seizoen zijn contract verlengde bij de Limburgers. Naast de financiële upgrade had de kwikzilveren aanvaller echter nog een goede reden voor een verlengd verblijf op de Luminus Arena.

"Ik was vorig seizoen lange tijd geblesseerd en ik wilde een volledig jaar goed spelen", verklaart Trossard aan La Dernière Heure. "Ik wist ook dat we een goede groep hadden en daarom leek het mij beter om te blijven."

Spaanse zon

Als het van Trossard zelf afhangt, ligt zijn toekomst in La Liga: "Het draagt mijn voorkeur weg, inderdaad. Maar als er geen Spaanse club komt, dan wil dat niet zeggen dat ik niet elders naartoe wil. Het Spaanse voetbal past het beste bij mijn manier van spelen, maar we hebben nog tijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties