Reactie Lokeren-aanvoerder Overmeire kijkt in eigen boezem na nederlaag bij Charleroi: "Dat balverlies was dodelijk en mijn schuld"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 7 reacties
Lokeren-aanvoerder Overmeire kijkt in eigen boezem na nederlaag bij Charleroi: "Dat balverlies was dodelijk en mijn schuld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren bleef zaterdagavond met lege handen achter in Charleroi. Na een evenwichtige eerste helft moesten de Waaslanders na rust hun meerdere erkennen in de Zebra's.

De teleurstelling was groot, ook bij Killian Overmeire. "Onze organisatie stond er wel, maar voetballend was het gewoon te weinig", vertelde de Lokerse aanvoerder na afloop.

Overmeire lag aan de basis van de Henegouwse 1-0. "Dat balverlies was dodelijk en mijn schuld. Vervolgens zat het ook nog eens tegen. Typisch zeker voor de situatie waarin we zitten?"

Het lef bij de bezoekers ontbrak om een 5 op 27 te vermijden. "Door onze huidige klassering hinkten we op twee gedachten. We creëerden gewoon te weinig. De thuismatch van volgende week tegen KV Kortrijk wordt een hele belangrijke", beseft Overmeire.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties