Limbombe wil spelen tegen Antwerp: "Maar ik ga niet te uitbundig vieren"

Limbombe wil spelen tegen Antwerp: "Maar ik ga niet te uitbundig vieren"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stallone Limbombe solliciteerde in Virton naar een basisplaats bij AA Gent. Met twee goals en een assist was hij alvast bepalend in de beker. En de wedstrijd tegen zijn ex-club Antwerp wil hij echt niet missen.

Limbombe negeerde even de vraag van zijn trainer om vooral voorzetten te trappen. Hij sneed in Virton dikwijls naar binnen om uit te halen. Met succes... "Er wordt mij gevraagd om voorzetten te geven, maar ik vind dat je dat niet constant kan doen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"In Virton maakt Awoniyi ook twee goals uit voorzetten, dat geeft de trainer wel gelijk. Misschien zou ik dat iets meer moeten doen. Maar afwisseling in je spel is ook verwarrender voor de tegenstander."

Niet uitbundig

Limbombe heeft wel nog geen vaste basisplaats kunnen afdwingen bij de Buffalo's. "Sowieso wil ik zondag spelen tegen mijn oude club, zeker op de Bosuil, waar ik vier jaar heb gespeeld. Zondag is het echt een wedstrijd die ik niet wil verliezen. Als ik scoor, ga ik wel vieren, maar niet té. Ik heb bij Antwerp in goede en slechte tijden geleefd, het zou een beetje onrespectvol zijn als ik té uitbundig zou vieren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties